Рекламен текстил: подаръци от плат, които можем да брандираме

Тениските с щампа са сред най-разпространените видове дрехи, използвани за текстилна реклама. Рекламните тениски обаче далеч не са единствените артикули от плат, които могат да ви свършат чудесна работа в търсенето на отличния рекламен подарък. Предвид популярността на тази доказано успешна маркетингова стратегия, решихме да подберем за вас едни от най-атрактивните артикули, попадащи в категорията рекламен текстил. Какви са главните им предимства и кога да ги използвате? Отговаряме накратко в статията.

Рекламни тениски – класика в жанра на текстилната реклама

Още в самото начало споменахме, че тениските са топ артикулите, използвани в рекламни кампании на бизнеси с разнообразни сфери на дейност. Брандирането на рекламни тениски до ден-днешен остава предпочитан вариант, както за масова реклама, така и за практичен фирмен подарък към служителите.

Когато планирате рекламна кампания посредством текстилни продукти и в частност рекламни тениски, добре би било да съобразите и различните модели тениски:

  • Тениски James&Nicholson & Myrtle Beach

    Тениски James&Nicholson & Myrtle Beach

    тениски с яка

  • тениски без яка
  • тениски с V-образно деколте
  • тениски с овално деколте
  • тениски с поло яка и т.н.

Освен типово разнообразие, голямо предимство е възможността да закупите тениски на едро в различни цветове, които да брандирате впоследствие. Тениски с вашето лого могат да бъдат комбинирани и с рекламни шапки, по този начин бихте могли да направите практичен и едновременно с това стилен подарък.

Тениските успешно могат да бъдат използвани и за работни облекла, когато липсва изричен етикет за облекло или служителите ви не работят в среда, която изисква специална защитна дреха. Разбира се, когато дейността го изисква, бихте могли да насочите търсенето си към специално работно облекло, рекламни престилки, ризи и други текстилни облекла, които също могат да бъдат брандирани.

В търсене на атрактивни методи за привличане на повече потребители към дадена услуга или продукт, много популярен днес е т.нар. “компресиран текстил”. Компресирани тениски се оформят преди да бъдат пакетирани – най-често във формата на предлагания от вас продукт (безалкохолни напитки, храни и други) две картонени вложки фиксират в желаната форма сгънатата тениска. Освен рекламни тениски, успешно се компресират кърпи/хавлии и други дрехи.

Рекламни суичъри, якета, шалове и шапки – направете подарък според сезона

Рекламни суичъри

Рекламни суичъри Roly 2020

Много по-полезна и запомняща се би била рекламата, ако е съобразена със сезона. Да подарявате рекламни якета в разгара на лятото не би било уместно, а рекламният текстил предлага широка гама от продукти, от които да избирате. За да бъде рекламната ви кампания наистина успешна, направете подарък според сезона. Рекламни шалове, зимни/летни рекламни шапки, рекламни суичъри, ръкавици и ред други продукти могат да бъдат брандирани според изискванията ви, когато е необходимо, за да бъдат полезни за съответния сезон.

Помислете как да бъдете полезни в избора на текстилен подарък

Рекламни чанти от плат, рекламни раници, одеяло за пикник, възглавници – това са само част от артикулите, които бихте могли да брандирате, а те, от своя страна, много бързо да влязат в употреба на получателя си. Анализирайте добре таргет групата си, преди да предприемете раздаването на рекламни продукти. По този начин подарените от вас артикули ще ви рекламират неведнъж, а често биха могли да са и отличният фирмен подарък за най-добрите ви служители.