Номер Едно АДВ ЕООД е ексклузивен вносител и официален дистрибутор на световната марка Keya Europe за България, Македония и Косово. Целогодишно се поддържа значителна складова наличност на класически тениски, блузи пике, ватирани блузи и суичъри, всички от които се предлагат в мъжки, дамски и детски размери. Пълната гама от цветове и продукти може да бъде видяна на живо в шоурума на фирмата.

За Keya Europe


Keya Europe притежава една от най-големите текстилни фабрики в света, с годишен производствен капацитет от над 100 милиона артикула. Тениските на Keya са продавани и носени под името на множество марки през последните 20 години.

Благодарение на своите индустриални и качествени политики, Keya Europe е Златен член в Bengladesh Germany Chamber of Commerce and Industry (BGCCI) и притежава Öko-Tex®, WRAP и Organic сертификати за предлаганите артикули. Във фабриката на Keya работят над 10 000 работници, ежегодно гарантиращи най-високо качество и стриктно спазващи международните стандарти за добри търговски практики и екологичност на производствения процес.

Keya Europe произвежда стоки ексклузивно от пениран памук, което гарантира издръжливост, комфорт и качество на печата. Технологията на производство позволява създаването на мека и здрава материя, която е създадена за брандиране, като в същото време нарежда продуктите сред тези с най-ниските цени в света.

Keya™ е различна от всички останали в индустрията.

Повече информация за модели, продукти и официални дистрибутори по държави можете да намерите на:
http://www.keyaeurope.com/
http://www.keya-tshirt.com/

Протоколи от тестове

Резултати от тестове на съдържание, качество и състав на Keya текстилите от 2013г.:

Сертификати

Keya Europe е носител на следните сертификати: