брандиране на работно облекло

Брандиране на работно облекло – помогнете на компанията си да стане разпознаваема

В последните години усилията по ефективно формиране на идентичност за бранда са насочени към търсене на максимално креативни подходи. Вече не е достатъчно да изберете просто хубава служебна униформа.

Доказано печеливша опция за имиджа на всяка компания се оказва доброто брандиране на работно облекло.

Всяко брандиране на дреха, независимо дали става дума за рекламни тениски, или друга част от униформа, се превръща в значим инструмент, изграждащ фирмен стил и оповестяващ ясната визия на екипа.

Брандирането значително допринася за процъфтяването на вашия бизнес. Вижте някои от ползите, които ще ви донесе тази инвестиция:

Повишаване разпознаваемостта на бранда

Служителите ви носят униформеното облекло не само на работното място. Те остават с него и докато почиват, а също и по пътя към работа или обратно към дома. Когато контактуват с различни хора, брандираните им дрехи могат да се превърнат в истинска визитка – една допълнителна маркетингова комуникация на бизнеса ви.

Брандираните дрехи ви носят бърза реклама. Потенциалните клиенти със сигурност ще забележат облеклото, независимо дали служителите ви са куриери, фризьори, техници, или работят в други сфери.

Създаване удобство за служителите

Удобните, качествени и атрактивни униформи, предназначени за различни дейности, прави работата по-приятна и лесна. А щом осигурява на работниците комфорт и безопасност, облеклото води и до по-голяма продуктивност. Така няма да им се налага всеки ден да губят време и нерви в търсене на подходящи дрехи.

А брандирането внася допълнителен стил, комфорт и самочувствие за персонала, рефлектиращи положително върху клиентите и бизнес партньорите.

Не забравяйте обаче, че различните сезони обуславят и типа дрехи, които носят вашите служители. Целогодишната дейност на повечето фирми изисква да предвидите лятно и зимно облекло, което също е ключов момент за удобството и работоспособността.

Демонстриране на загриженост към служителите

Най-големият ресурс на всяка компания е работната сила. Когато осигурите на служителите си качествени, функционални и модерни униформи, вие всъщност изпращате послание за това какъв имидж бихте желали да градят за организацията ви. В същото време показвате и загриженост към тяхната безопасност и комфорт.

Не трябва да забравяме и психологическия ефект, че когато човек е облечен в спретнати и качествени дрехи, това го стимулира да работи по-усърдно. Добавяйки фирменото лого към униформата на служителите си, чувството им за принадлежност към един значим и оценен екип ще бъде по-силно и ще ги подтиква към самоусъвършенстване.

james nicholson

Изграждане на корпоративна идентичност

Всяка компания се стреми да формира свой образ, да изгради и поддържа добра репутация. Един от начините за това е брандирането на облеклото, с което ще обединените служителите в истински колектив, ще се подчертаете високото ниво на своята организация и ще формирате положителни нагласи у настоящите служители и кандидатстващите за работа при вас.

Доброто брандиране е своеобразна реклама на вашия бизнес, допринасяща за лоялността на клиентите и работниците и повишаваща авторитета ви на фона на конкуренцията.

Открояване от конкуренцията

Както споменахме, когато персоналът ви разполага с удобно и качествено брандирано облекло на работното си място, това гарантира вашата разпознаваемост и ви дава възможност да се откроите от конкуренцията.

Ползите са особено отчетливи в моментите, когато вашите работници и служители осъществяват директна връзка с клиентите. Открояващото се лого, корпоративните цветове, слоганът и други знакови компоненти ще привличат и задържат интереса към бизнеса ви. Може да подсилите допълнително идентичността на марката и ако изискате фирмените ви данни да бъдат бродирани/отпечатани на работната униформа.

Доверете се на професионалистите

За да сте сигурни в безупречното изпълнение на поръчката ви за брандинг, трябва да се доверите на надеждна рекламна агенция. Компания с дългогодишен опит и изградена репутация, на която може да разчитате, е рекламната агенцияНомер Едно АДВ (Number One Advertising).

Тя не само брандира тениски и други фирмени дрехи, но и е ексклузивен представител в България на известните в текстилната индустрия James and Nicholson и Keya Europe. Предложеният широк асортимент се отличава с ненадминато качество – както разнообразните Keya тениски, така и блузи, суичъри и други облекла на James Nicholson.

Тениски Keya

Като първа стъпка, за да се възползвате от предимствата на брандирането, трябва да изберете качествени и стилни униформи. Партнирайки си с най-добрите марки, Number One ADV ще задоволи напълно всички ваши предпочитания за фирмени дрехи.

Следващата ви стъпка – добавяне на разпознаваеми елементи по тях, категорично ще бъде успешна инвестиция във визията на работното облекло, позитивната нагласа на служителите ви и имиджа на бизнеса като цяло.