В-к „Капитал“ със статия за „Номер Едно АДВ“ ЕООД

За нас е гордост, че сме попаднали във фокуса на в-к „Капитал“. Статията разглежда нашите текущи позиции на пазара, предизвикателствата, които са поставени пред бранша и тенденциите в областта на сувенирната реклама.

Акцентът е поставен върху отношенията с клиентите и промяната, която се наблюдава в техните търсения и изисквания. Също така се разглежда полезна за тях информация по отношение на комуникацията с рекламните агенции и върху какво е необходимо да обърнат внимание при избор на такава, за да си гарантират добри резултати.

В заключение е обърнато внимание на нашите бъдещи планове за развитие на компанията и разширяване на пазарите.

Пълен текст на статията тук.

 

Номер Едно АДВ подкрепя Българската федерация по биатлон

През септември 2019 г. Номер Едно АДВ ЕООД и Българската федерация по биатлон сключиха договор за спонсорство за сезон 2019/2020 г.  Компанията осигурява спортното облекло със собствена марка за подпомагане на отборите мъже и жени.

Желаем успехи на всички състезатели!

Нов модел шапки на склад

Обогатихме поддържаните на склад шапки с нов модел. Налични цветове: бял, червен, черен и тъмносин. Шапките са изработени от 100% памучна материя, 340 гр/м2, с метална закопчалка. Прочети повече

Номер Едно АДВ е сред стоте топ европейски дистрибутори в класацията на PSI за 2018-2019 г.

Изключително сме горди да обявим присъствието си сред най-добрите европейски дистрибутори в класацията на PSI – международната платформа на рекламната индустрия и организатор на Прочети повече

Ledeca Bulgaria

Горди сме да покажем, че Ledeca Bulgariа взе участие годишните награди на Министерство на туризма чрез свой LED екран.
Прочети повече

Ново в нашата продуктова гама! Number One ADV вече е официален представител на Slazenger!

Прочети повече

Получихме голямо признание

Рекламна агенция Number 1 adv. получи още едно голямо признание от производителя на висококачествените марки James& Nicholson и Myrtle beach- за най- изряден платец от всички доставчици в световен мащаб. Радваме се, че трудът ни не остана незабелязан и това ни задължава още повече пред нашите клиенти и доставчици. Напомняме, че поредната награда идва броени дни след друго признание, а именно за най- висок ръст на продажбите за 2017г.
Прочети повече