работно облекло и рекламни тениски

Защо е важно да изберем подходящо работно облекло за служителите си?

Работното облекло е важен елемент от процеса по изграждане на бранд идентичност на всяка една компания. Изборът на подходящо работно облекло  е визитката на вашите служители и всеки уважаващ се бизнес се стреми да осигури такова на служителите и работниците си.

Защо качественото облекло за работниците и служителите е важно? Какви са неговите предимства и как да направим най-правилния избор при търсенето на рекламна агенция, която да ни помогне в осигуряването, избора и брандирането на работно облекло? Върху отговорите на тези важни въпроси насочваме вниманието ви в следвашите редове.

Какво значение имат работните облекла за служителите и компанията?

Струва си да представим накратко  някои от ключовите функции, които има брандираното фирмено облекло.

Представителна и рекламна функция

Служебните униформи изпълняват функциите и на рекламно облекло, популяризиращо фирменото лого и идентичност. Наред с останалите методи, използвани за реклама, с поръчката на работно облекло на едро бихте могли да засилите рекламното въздействие за бранда си.

Не е случаен фактът, че редица малки и големи бизнеси добавят лого към работните ​​униформи на служителите си. Това е успешен начин същите да бъдат приобщени към даден работен екип.

При проектирането на фирмени облекла успешно се съчетават и цветовете на бранда, което допълнително подсилва рекламното им въздействие, особено ако става въпрос за бизнеси в сферата на услугите. Тук могат да се включат различните телекомуникационни оператори, финансови компании, IT секторът, вериги магазини и много други.

Комфорт и безопасност

Другото ключово значение на работното облекло за работници и служители е ролята му да предпазва и осигурява комфорт, практичност и безопасност по време на работа. Фирмените униформи следва да са избрани спрямо типа дейност, който се практикува, защото преди всичко то е и предпазно облекло.

Куриери, автомонтьори, майстори и други, изпълняващи подобна дейност, имат нужда от униформи, които са функционални. Те обикновено са с няколко джоба и приспособления за закачане на инструменти например. Удобни са за работа и са с висока степен на износоустойчивост.

С оглед осигуряването на комфорт за всеки работник и/или служител, производителите предлагат както мъжко работно облекло, така и дамско работно облекло.

На кои брандове за рекламно работно облекло да се доверите и защо?

Пред съвременния бизнес съществуват множество възможности за покупка на евтино работно облекло. На международния пазар функционират два големи бранда, които си струва да споменем. Това са James and Nicholson и Keya Europe – и двете марки имат ексклузивен представител за България в лицето на Number One Advertising. Нека видим кои са основните предимства на всеки от тях.

James Nicholson – брандиране на работно облекло, цени на едро

Под логото на бранда вече над 100 години се произвеждат разнообразни текстилни продукти, намиращи широко приложение в рекламата и осигуряването на работно облекло за широк диапазон от индустрии.

Ключово предимство на James Nicholson са възможностите за брандиране на продукти като тениски, панталони, якета, елеци и много други, които са част от портфолиото на марката. С огромния си производствен капацитет James and Nicholson предоставят отлични цени на едро, което ги прави предпочитана марка сред малки и големи бизнеси по целия свят.

В богатия асортимент от продукти на марката ще откриете работни облекла, характеризиращи се с отличен комфорт и защита за всеки сезон, в т.ч зимно работно облекло и дрехи, подходящи за брандиране за всеки повод.

Keya – рекламно работно облекло, цена, стил и качество

Keya се нарежда сред марките в областта на текстилната индустрия, чието производство намира широко приложение в областта на рекламата. Разнообразието от модели рекламни тениски, ризи и други, предоставяши възможност за брандиране, дава отлично решение за набавянето на лятно работно облекло за всички сфери на дейност. Моделите на марката са стилни и висококачествени, а ниската им цена при покупка в големи количества е предимство, от което си струва да се възползвате.

 

Препоръчваме да разгледате нашите рекламни каталози или промоциите на рекламните материали, сувенири и бизнес подаръци, които присъстват в нашето богато портфолио!