Номер Едно АДВ е един от водещите директни вносители и доставчици на едро на рекламни сувенири, рекламен текстил и луксозни бизнес подаръци.

✓ Продаваме на едро на над 3000 рекламни агенции и фирми в България и Европа.

✓ Извършваме директен внос от Китай с всички видове транспорт, както и от страни от Близкия Изток.

✓ Осъществяваме регулярен внос от Европа всяка седмица.

✓ Разполагаме със складова площ от над 2 500 кв.м. в град София, като целогодишно поддържаме наличности от над  1,000,000 рекламни артикула

✓ От декември 2023 г. сме сертифицирани по БДС EN ISO 9001:2015.

Разполагаме с шоурум в гр.София, където може да разгледате предлаганите от нас рекламни материали като тениски, якета, шапки и работни облекла, тефтери, химикалки, USB-та и други рекламни сувенири. Единствени ексклузивни представители за България сме на най-бюджетната текстилна марка в света – Keya, както и официални дистрибутори за България и на вече утвърдените немски облекла James&Nicholson и шапки Myrtle Beach. Ексклузивен дистрибутор за България сме и на текстилната марка Valento и фирмата за работно облекло Fageo Europe, също така сме ексклузивен представител на висококачествената немска марка чадъри- Fare за България.

Притежаваме ексклузивни права да предлагаме сувенири и рекламни материали на каталога Promobox.

При наличие на специални изисквания за кройка и цветове, бихме могли да произведем и ушием по Ваш дизайн всякакви текстилни изделия: работни облекла и фирмени униформи, шапки, шалове и т.н.; също така можем да произведем и всякакви рекламни сувенири или Ваш нерекламен продукт в Азия и да го доставим до посочен от Вас адрес. Внасяме артикули от Европа и Азия ежеседмично – ние сме една от малкото фирми вносители от Китай с ежеседмичен внос.

Директни и официални вносители за България сме на стоки и сувенири от каталозите Xindao, Gifts, Impression, Avenue, Bullet, Label, Excursion, Hidea, BIC, Promotion Tops, Look In, Cool, които предлагат широка гама от рекламни сувенири – масови промоционални продукти като химикалки, ключодържатели, USB, тефтери (над 500 хил. продукта).

Number One ADV е представител за България на каталога за луксозни сувенири Plastoria (Hugo Boss, Cerruti 1881, Cacharel, Ungaro, Jean-Louis Scherrer), както и на BSC (Roberto Torretta, Baldinini, Ferre, Zoppini, Boxeur Des Rues, Ducati Corse, Inn My Home, Datch), от които поддържаме количества на склад. Новият ни каталог, който допълва предлаганите от нас луксозни стоки е Balmain Paris. Сериите бизнес и луксозни подаръци също може да представляват интерес за Вас като идеални подаръци за Вашите ключови клиенти и служители.

Номер Едно АДВ ЕООД е изключителен представител на компанията за производство на LED стени, екрани и дисплеи Ledeca, подходящи за всякакви видове търговски и офис обекти.

Предлагаме също висок клас издръжливи банери strong (ролбанери, L-банери, Х-банери), pop-up дисплеи, pop-up щандове и маси за изложения, стойки за брошури, рамки и стойки за постери, знамена и тротоарни знаци с европейско качество.

Информация за търговци на едро:

За да осъществите контакт, е нужно да се свържете с нас на следния имейл office@n1adv.com и да предоставите информация и кратко представяне на фирмата Ви. След извършена проверка от наша страна и ако Ви одобрим, ще получите ценови листи и безплатни каталози от търговския представител, който ще работи с Вас.

Надяваме се, че бихме могли да осъществим добро и дълготрайно бизнес сътрудничество.