Летни рекламни сувенири за брандиране

Летни рекламни сувенири за брандиране – подходящи за подарък на служители, клиенти и партньори през летния сезон

Лятото е най-дълго чаканият сезон от всички – време за ваканция, море и приятни мигове с любими хора. Летният сезон ви дава също възможността да активизирате фирмената си реклама във време, когато всички бизнеси почиват, като по този начин ще привлечете внимание, клиенти и ще изпреварите конкуренцията. Насочете вниманието си към тематични аксесоари в полза на вашите служители, клиенти и партньори. Без значение в коя сфера на дейност е ориентиран бизнесът ви, лятото и наближаващите с него ваканционни дни са най-подходящото време, за да зарадвате свързаните с вашата фирма с подходящ рекламен подарък.

Атрактивни предложения на тема лятна реклама:

С цел да ви улесним максимално при избора на летни рекламни сувенири, подбрахме за вас най-свежите тематични предложения от каталога
More Than Gifts:

Подбрани рекламни сувенири, подходящи за дните, прекарани на плажа

Избраният от вас подарък всъщност би могъл да бъде много повече от просто рекламен артикул, когато е подбран с мисъл за получателя си. Сред най-интересните ни предложения за лятото се открояват практичните и стилни:

Преносими чаши за кафе/напитки и сламки за коктейли

Рекламни чаши и сламки

Двата рекламни продукта в двата края на снимката по горе са изработени от еко материали, предлагат се в различна големина и се отличават с луксозния си дизайн. Също толкова полезни подаръци за вашите клиенти или партньори може да са разнообразните рекламни термоси, идеални за плаж или пикник.

Брандирани рекламни хладилни чанти

Ползвателите им ще виждат логото на фирмата всеки път, когато посегнат за освежаваща студена напитка на плажа.

Рекламни хладилни чанти

Сламени шапки

Сред стилните ни предложения, които могат да се превърнат в чудесен аксесоар за всяка дама на плажа, се нареждат и модерните ни сламени шапки, които може да закупите на едро от нас.

Сламени шапки на едро

Плажни кърпи, плажни чанти, лосиони

Рекламни плажни кърпи, функционални плажни чанти на едро и преносим лосион за слънцезащита са отличното решение за рекламен подарък към представителите на нежния пол във вашия екип. Рекламни кърпи и лосиони

 

Поставка за кенче във вода, различни модели слънчеви очила и преносими тонколонки са малка част от асортимента от летни сувенири, които ще се погрижат за успешната ви реклама, а едновременно с това и за комфорта на плажуващите.

Рекламни плажни чанти и непромокаеми чанти за багаж

Рекламни плажни чанти

Хвърчила за подарък на малчуганите

Помислили сме дори и за най-малките – ако искате фирменото ви лого да се рее във висините, със сигурност интерес за вас биха представлявали и предложенията ни за хвърчила за малките палавници. Този артикул ще бъде чудесно занимание за децата, докато си почивате на плажа, а дори и на открито в планината.

Рекламно хвърчило

Споменатите рекламни сувенири, както и много други тематични продукти, които можете да разгледате в каталога ни, са идеални за подарък от туроператори, туристически агенции, хотели, платформи за резервация на почивка, авиокомпании и много други.

Рекламни артикули, подходящи за разходка и къмпинг в планината

И тъй като има една група хора, които предпочитат да се наслаждават повече на планината, отколкото на морето, си струва да помислим и за техните рекламни подаръци. В каталога от рекламни материали на Номер Едно Адвъртайзинг ще откриете още и популярните рекламни кибритчета. Този луксозен артикул се изработва според желаната от клиента форма и дизайн, може да се брандира, за да бъде под ръка на всеки любител планинар.

Немалко са и рекламните сувенири, които могат да свършат чудесна работа и на къмпингуващите през лятото:

Рекламни дъждобрани в интересна опаковка

Дъждобрана се съхранява в компактна сферична пластмасова опаковка, която може удобно да се закачи на раницата, без да заема място вътре в нея.

Лампа-фенер за пикник

Фенер за пикник

Чанта за пикник за двама

Рекламна чанта за пикник

Как летните рекламни сувенири работят в полза на бизнеса?

Предварително планираните маркетингови дейности за лятото могат значително да повлияят върху разпознаваемостта на бранда, да повишат доверието и удовлетвореността от страна на вашите клиенти, служители или партньори. Корпоративните и промоционални подаръци имат ключово въздействие върху своите получатели, но за целта следва да са подбрани внимателно. В тази връзка, ние от Номер Едно Адвъртайзинг се погрижихме да подберем за вас тези свежи идеи за летни рекламни подаръци, като разбира се, оставаме на разположение при нужда от допълнително съдействие. Междувременно може да разгледате някой от нашите рекламни каталози – всички са актуални към днешна дата.