Нестандартни рекламни сувенири

Нестандартни рекламни сувенири

В търсенето на ефективна рекламна стратегия, чрез която да популяризираме бранда си,  често може да се затрудним, предвид широкия спектър от възможности за реклама днес. В следващите редове ще обърнем внимание на една много оригинална идея за промотиране на бизнеса – използването на нестандартни рекламни сувенири. Този маркетингов подход е успешно доказал се във времето и дава реален шанс да привлечете широк кръг потенциални клиенти и партньори към дейността си. Нестандартните рекламни артикули впечатляват с очарователния си дизайн, професионална изработка, оптимални функционалности и широко приложение. Ето защо си струва да им обърнем нужното внимание.

Рекламни сувенири – видове и разпространение

Както споменахме, добрата сувенирна реклама може да бъде много ефективен маркетингов подход, когато наборът от рекламни сувенири бъде направен с мисъл за получателя. Днес съществуват множество вариации и идеи за нестандартни рекламни артикули, които биха били практичен подарък за потенциалните ви и/или настоящи клиенти.

Сувенирната реклама до скоро се асоциираше предимно с химикалки, тефтери, линийки, рекламни торбички и други офис артикули. Далеч от мисълта, че те не са непрактичен избор, в днешно време обаче потребителското поведение е подвластно на новите технологии и световните тенденции. Тези промени няма как да не окажат влияние и върху формулирането на съвременната рекламната стратегия – в кампаниите днес все по-често присъстват следните категории продукти:

  • електроника и часовници – слушалки, тонколони, флашки и т.н; Рекламна дъска за рязане
  • преносими батерии и други технологични джаджи – аксесоари за смартфони, компютърни мишки, SD памет карти и зарядни станции;
  • ключодържатели и портфейли;
  • малки уреди за домакинството;
  • чанти и аксесоари за пътуване;
  • рекламни чаши и други прибори с разнообразно предназначение.

Спектърът от вариации за сувенирна реклама наистина е огромен и дава възможност на бизнеси с различни сфери на дейност успешно да я приложат в кампаниите си.

 

Рекламни еко сламки reusableРекламни еко сувенири

Бизнесът като цяло днес има засилен интерес към рекламните еко сувенири. Главната причина за това е, че те са все по-желани от потребителите и създават положителни нагласи спрямо бранда.

С избора на еко рекламни артикули може да бъде проведена цяла една кампания по нестандартен и атрактивен за потребителите начин.

Рекламните еко сувенири могат да бъдат брандирани с фирменото ви лого, за да се превърнат в незаменими корпоративен подарък, било то за вашите служители или бизнес партньори.

Към кого да се обърнете за поръчка на рекламни сувенири на едро?

Когато имате яснота около целта на рекламната кампания, тогава вече можете да се обърнете  към Номер Едно АДВ – най-големия вносител на рекламни сувенири в България.

Обръщайки се директно към фирми, занимаващи с внос и доставка на рекламни артикули, можете да се възползвате от преференциални цени при поръчка на сувенири на едро. Независимо в коя сфера е ориентиран бизнесът ви, големите рекламни доставчици поддържат складови наличности и каталози, сред които, с оглед вашето търсене, можете да откриете и богат асортимент от луксозни рекламни артикули.