Коледни подаръци за клиенти на едро

Коледните рекламни каталози от Номер Едно Адвъртайзинг вече са налични!

Номер Едно Адвъртайзинг представя своите продуктови каталози с коледни подаръци. Можете да ги откриете онлайн в страница Каталози. На фона на световна криза, в която големите събирания вероятно още дълго време ще бъдат невъзможни, а много бизнеси у нас и по света ще продължат да осъществяват своята дейност в дистанционен режим на работа, празникът вече наднича зад ъгъла. Коледа в условия на коронавирус пандемия светът ще отпразнува за пръв път, а бизнесът трябва да запази позициите си във време на криза.

Рекламни коледни играчкиВ тези смутни времена, хората най-силно имат нужда да почувстват топлина, обич и загриженост. Покажете им ги с подарък, поръчан точно за тях – вашите ценни лоялни клиенти!

Новите коледни каталози може да откириете в страница Каталози >> секция Сезонни каталози, или просто като последвате линка по-долу:

Каталози с фирмени коледни подаръци:

Най-подходящото време да напомните на клиентите за себе си

Коледни рекламни свещиПодготовката на празнична рекламна кампания е една от ключовите възможности за бизнеса в предизвикателни времена като днешните. Присъствието на бранда онлайн – в социални мрежи и посредством уебсайт, безспорно е ключово важен аспект от дейността на бизнеса във времена на пандемия.

В духа на коледните празници обаче подборът на подходящите коледни подаръци за клиенти е наистина ключов за успешната рекламна стратегия на бизнеса. Коледно-новогодишните празници са едни от най-подходящите от годината, за да напомните на своите клиенти за себе си с мил жест, подарявайки им красив брандиран подарък от коледните каталози на Номер Едно АДВ.

Коледни подаръци на едро от Номер Едно Адвъртайзинг

С богатото разнообразие от продукти, които ще откриете в сезонните каталози за коледни сувенири на Номер Едно Адвъртайзинг, празничната ви рекламна кампания би била изключително успешна, дори в условия на ограничени социални контакти. Добра идея е да изпратите избраните от вас брандирани коледни подаръци с куриер до личния адрес на клиента. По този начин изненада ще бъде наистина въздействаща.

Не е необходимо фирменият подарък да е голям, нещо малко и функционално, което носи вашето бизнес име и послание, със сигурност ще въздейства и ще напомни за присъствието ви.
Рекламно коледно одеало

Идеи за коледни подаръци:

  • коледни топки с лого на вашата фирма
  • дървени ключодържатели
  • коледно одеало
  • ароматни коледни свещи
  • офис аксесоари с празнични мотиви
  • дървени и плюшени коледни играчки с послания
  • коледни чанти
  • топли плетива – коледни ръкавички, шапки, шалове
  • готови коледни комплекти:
Коледни комплекти за брандиране

Kаталог Yes 2020

 

Тези и много други артикули могат да бъдат точните фирмени коледни подаръци за вашите клиенти и партньори – ще ги откриете в коледните ни каталози!

С избора на подходящите коледни подаръци за клиента вие демонстрирате загриженост, ставайки част от Коледата на всеки един от тях. Посланието, че брандът ви е насреща, дори в условия на криза, е ключов в тези несигурни времена. Надали има по-подходящо време от коледно-новогодишните празници, за да им го припомните.

Заглавно изображение: H!dea